O NAMA / ISTORIJA// Početci

1918. godine u Smederevu, osnovana je trgovačka radnja “Branković i Mitrašinović”. Ova radnja se pretežno bavila trgovinom robe široke potrošnje. Vremenom je došlo do smene generacija, kao i do promene naziva radnje, te je 1983. godine radnja dobila naziv ­ Samostalna zanatsko bravarska radnja, koja je u vlasništvu Slobodana Mitrašinovića. Razvojem u tehničko-tehnološkom i kadrovskom smislu kao i promenom uslova poslovanja, radnja je 1992. godine preregistrovana u proizvodno prometno preduzeće “Mitrašinović” d.o.o.

Sve do Juna 2017.godine preduzeće je poslovalo pod imenom ''Mitrašinović'' d.o.o., u međuvremenu zbog izvoznih poslova osnovana je firma ''Profiweld''d.o.o. koja posluje u Slobodnoj Zoni Smederevo od 2015.godine, zbog pogodnosti koje Zona pruža svojim korisnicima a koji se pretežno bave izvozom, imajući u vidu da je preko 50% ukupnih prihoda vezano za izvoz, od Juna 2017.godine firma ''Mitrašinović''d.o.o. pripojena je firmi ''Profiweld'' d.o.o.

// Danas

Danas je “Profiweld” d.o.o. iz Smedereva savremeno preduzeće osposobljeno da proizvodi najsloženije proizvode iz oblasti metaloprerade u skladu sa evropskim standardima i kriterijumima.

Proizvodni program preduzeća zasniva se na proizvodnji:
- rezervnih delova za velike tehničke i privredne sisteme
- čeličnih konstrukcija i bravarije
- specijalnih mašina po projektu kupca
- pružanje usluga CNC sečenja limova: gasno i plazmom - pružanje usluga CNC mašinske obrade: glodanje i struganje

- pružanje usluga mašinske obrade i bravarije: struganje, glodanje, bušenje, zavarivanje, navarivanje, rolovanje i savijanje

Kao najveći kvalitet preduzeća ističemo veliki broj visoko kvalitetnih radnika osposobljenih za rad na savremenim mašinama iz naše delatnosti ali i najsloženijim projektima sa veoma kratkim rokom izrade, po čemu smo prepoznatljivi u regionu.Broj radnika se zavisno od obima poslova uvećava, takođe povremeno se upošljavaju i visoko stručna lica kao spoljni saradnici na poslovima sa posebnim zahtevima.

// Razvoj

Investicioni program razvoja preduzeća je realan i usklađen sa mogućnostima, primeren stvarnim potrebama razvoja, sa orijentacijom na proizvodnju namenjenu izvozu. Od 2020.godine proizvodnja je prebačena u novoizgrađeni moderni objekat površine 2.500m2 + upravna zgrada 360m2. Hala je pokrivena sa 3 krana, 5/10/20t nosivosti, sa posebno izdvojenim celinama za CNC mašinsku obradu, izradu delova od inoxa kao i za farbanje. U planu je postavljanje solarnih panela na celoj krovnoj površini hale.

+381(0)26 4150 888

Djure Salaja 15,
11300 Smederevo, Srbija

office@profiweld-rs.preview-domain.com

Profiweld © 2023 Copyright All rights reserved.